• Runkorakenteet
    Teräksestä kestävää ja taloudellista
  • Teräshallit
    Laatu on kaiken A&O
  • Teräslasirakenteet
    Arkkitehdin näkemysten mukaisesti
Tulosta

Runkorakenteet

Panorama Tower, helikopteritason nosto.

Teräsnyrkin ydinaluetta ovat isojen kohteiden raskaat teräsrungot. Kestävyys ja laatu ovat kantavien teräsrakenteiden kannalta ensiarvoisen tärkeitä, sillä alati kehittyvä rakennustoiminta suosii teräsrakentamista. Yhä kasvava osa ympäristömme rakenteista tehdään teräkseen perustuviksi.

Vuonna 2011 teräsrakentamisessa siirryttiin käyttämään uutta yleiseurooppalaista standardia (SFS-EN 1090-2), joka yhtenäistää alan pelisääntöjä. Teräsnyrkki pitää tätä muutosta tervetulleena, sillä ovathan standardin sisältämät vaatimukset olleet jo kauan rutiinia omassa tuotannossamme.

Sähkötalon hissi Teräsnyrkki on ollut toteuttamassa useita maamme merkittävimmistä rakennuskannan lippulaivoista, kuten Kauppakeskukset Itäkeskus, Flamingo/Jumbo, Panorama Tower muutamia mainitaksemme. Toteuttamiamme kohteita on kauppakeskusten lisäksi useissa julkisissa terveydenhuollon ja kulttuurin rakennuksissa, kaupan ja teollisuuden uudis- ja saneerauskohteissa aina huvipuistoja myöten.

Juuri toimitusvarmuutemme, aikataulujen pitävyys ja työn huippulaatu ovat avainsanoja oman tilauskantamme kehittymisessä ja suurten rakennuttajien kääntymisessä puoleemme yhä uudestaan.

Teräsnyrkki tunnetaan hyvin alan toimijoiden keskuudessa.

Kysy lisää jo tänään!